Haining, Peter (toim.)

Murha à la Carte

Murder on the Menu (1991)
Gummerus 2005. 3.p
Peter Haining (toim)
Kari Salminen & Marja Sinkkonen & Sirkka-Liisa Sjöblom (suom)
532 sivua. 21 cm.
ISBN 951-20-6925-3 Sidottu.
Kansipaperi.
  • Kauhu Kauhu
  • Kokoelma Kokoelma
  • Novellit
    Ellin, Stanley: Talon erikoisuus (The Specialty of the House, 1948)
    Rendell, Ruth: Lahjontaa ja korruptiota (Bribery and Corruption, 1978)
    Gallico, Paul: Chef d'oeuvre (Chef d’Œuvre, 1959)
    La Farge, Oliver: La spécialité de monsieur Duclos (La Spécialité de M. Duclos, 1950)
    Hartley, L. P.: Päivällinen kolmelle tai neljälle (Three, or Four, for Dinner, 1932)
    Leroux, Gaston: Kauhea tarina (Une histoire épouvantable, 1911)
    Runyon, Damon: Et siis aio puhua! (So You Won’t Talk!, 1937)
    Highsmith, Patricia: Pata kattilaa soimaa (Sauce for the Goose, 1972)
    James, P. D.: Tuiki tavallinen murha (A Very Commonplace Murder, 1968)
    Rice, James & Besant, Walter: Lucraftin tapaus (The Case of Mr. Lucraft, 1876)
    Bloch, Robert: Luostarijuhlat (The Feast in the Abbey, 1935)
    Daudet, Alphonse: Kolmas messu (Les trois messes basses, 1875)
    Dehan, Richard: Täydellisen awiowaimon opas (The Compleat Housewife: the Story of a Battaglio Pie, 1917)
    Derleth, August: Illallisilla Imolassa (A Dinner at Imola, 1929)
    Irving, Washington: Vieraita Gibbetin saarella (Guests from Gibbet Island, 1839)
    Pushkin, Alexander: Arkuntekijä (Grobovshchik, 1831)
    Stern, G. B.: Mies joka ei maistanut pippuria (The Man Who Couldn’t Taste Pepper, 1924)
    Zelazny, Roger: Viimeinen illallinen (Final Dining, 1963)
    Christie, Agatha: Karhunvatukkatorttu (Four-and-Twenty Blackbirds, 1940)
    Bailey, H. C.: Pitkä päivällinen (The Long Dinner, 1953)
    Blake, Nicholas: Salamurhaajien klubi (The Assassins’ Club, 1939)
    Vickers, Roy: Päivällinen kahdelle (Dinner for Two, 1949)
    Blochman, Lawrence G.: Rommia päivälliseksi (Rum for Dinner, 1948)
    Simenon, Georges: Vasaran alla (Under the Hammer, 1939)
    Stout, Rex: Myrkkyä a'la carte (Poison à la Carte, 1960)
    Dahl, Roald: Lammasmurha (Lamb to the Slaughter, 1953)
    Gilbert, Michael: Herkkusuiden juttu (A Case for Gourmets, 1959)

    Muut painokset

    1.p: Book Studio 1996.
    2.p: Book Studio 1998.
    4.p: Loisto. Gummerus 2007.